Nyheter

Nominera till Årets Auktoriserade konsulter 2017

Ekonomi, Skatt

För tredje året ska två stjärnor i redovisnings- och lönebranschen koras. Jobbar du med någon som du ser som en god förebild för yrkeskåren? Då har du åter möjlighet att lyfta fram den personen som en av de starkt lysande stjärnorna i branschen. Årets Auktoriserade Redovisningskonsult 2017 och Årets Auktoriserade Lönekonsult 2017 är de kategorier som du kan nominera till. Nomineringsslussarna hålls öppna fram till och med den 6 juni 2017.

Varje år får en av dem som nominerats i vardera kategori, Årets Auktoriserade Redovisningskonsult och Årets Auktoriserade Lönekonsult i Srf konsulterna, ta emot den hedervärda utmärkelsen. Förra året korades Marielle Eklund till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult 2016 och 2015 fick Jenny Werbes ta emot utmärkelsen. Till Årets Auktoriserade Lönekonsult 2016 korades Michelle Bobr och 2015 gick utmärkelsen till Lotta Waldvik. Läs mer om våra tidigare vinnare och slutnominerade här.

Är du medlem i Srf konsulternas förbund eller anställd på en Srf ansluten byrå eller företag, kan du nominera en person per kategori. Den nominerade kan vara någon som du vill lyfta fram som en god förebild för yrkeskåren, någon som aktivt arbetar för branschens utveckling eller på något annat vis sätter yrkesrollen på kartan lokalt eller regionalt.

Den som nomineras ska vara:
• auktoriserad och medlem i Srf konsulternas förbund
• ett bra föredöme för yrkeskåren

Du som nominerar ska motivera varför just den här personen förtjänar att bli utnämnd till Årets Auktoriserade Redovisningskonsult eller Årets Auktoriserade Lönekonsult. Det gör du genom att besvara frågorna i formuläret nedan. Sista nomineringsdag är den 6 juni 2017. En jury utser tre kandidater i varje kategori. De sex slutnominerade presenteras sedan vid den årliga kongressmiddagen under Srf dagarna där de två vinnarna koras och får ta emot sina utmärkelser.

Notera följande: Du kan inte nominera dig själv och vinnare från tidigare år kan heller inte nomineras.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.